«Σφαγή» Μαυρογιάννη-Χρίστου: «Χάος μας χωρίζει»-«Το πιο αντιδημοκρατικό κόμμα»

22/09/2022 22:30
«Σφαγή» Μαυρογιάννη-Χρίστου: «Χάος μας χωρίζει»-«Το πιο αντιδημοκρατικό κόμμα»

Συνεχίζονται οι προεκλογικές τηλεμαχίες των υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας, στο ΡΙΚ.

Φιλοξενούμενοι στο αποψινό ντιμπέιτ είναι οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Χρίστος Χρίστου.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, λαμβάνοντας τον λόγο, ανέφερε ότι «απόψε συζητάμε με τον εκπρόσωπο του παρακλαδιού της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο. Χάος μας χωρίζει. Δεν μας φοβίζει η παρουσία ή η απουσία κανενός».

Τόνισε ότι «απόψε έχει μόνο έναν συνομιλητή, αφού το ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ έχουν αποδείξει ότι είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι δύο, όπως κάνει και αυτός που λείπει, θα αγωνιστούν για να κερδίσουν τις ακροδεξιές ψήφους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, απάντησε ότι ο Μαυρογιάννης «μάλλον αναγνώσκει κείμενο από την Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ. Εκπροσωπεί το πιο αντιδημοκρατικό κόμμα ης Κύπρου». Αφού έκανε αναφορές σε «ΔΗΣΑΚΕΛ» και σκάνδαλα εξήγησε ότι τα δύο κόμματα τα χωρίζουν πολλά και κατηγόρησε το ΑΚΕΛ ότι «εκπροσωπεί τα κατάλοιπα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης».

Ο κ. Νεοφύτου με τη σειρά του δήλωσε ότι βρίσκεται εδώ σεβόμενος τους πολίτες και τους συνυποψηφίους του, ενώ εξήγησε ότι δεν κάνει διακρίσεις σε υποψηφίους που υποστηρίζονται από κόμματα ή είναι υποψήφιοι. Στη συνέχεια άφησε αιχμές σε «άλλους» που δεν πήγαν στα ντιμπέιτ για να αποφύγουν τη συζήτηση. 

*Η είδηση ανανεώνεται

πηγή
Category