Η ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τη Ζέτα: Υπέστη ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας

16/05/2022 13:25
Η ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τη Ζέτα: Υπέστη ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας

Η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου υπέστη το βράδυ της Κυριακής ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. «Με λύπη είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω ότι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη χθες βράδυ ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

Η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου υπέστη το βράδυ της Κυριακής ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

«Με λύπη είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω ότι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη χθες βράδυ ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

Διαβάστε επίσης: Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και φορείς στο πλάι της Ζέτας

Όπως αναφέρει, η Υπουργός εισήχθη αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και εν συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρεται, από την πρώτη στιγμή ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της  Υπουργού και εκφράζει τις θερμότερες του ευχές για ταχεία ανάρρωση.

«Στην Υπουργό Εργασίας, στην αγαπητή μου Ζέτα, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία», αναφέρει ο Πρόεδρος σε ανάρτησή του στο twitter.

Μετά τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, όπως ενημερώνει ο Εκπρόσωπος, η σημερινή συνέντευξη τύπου με θέμα “Κράτος Πρόνοιας – Κοινωνία Χωρίς Αποκλεισμούς” στην οποία θα συμμετείχε και η Υπουργός όπως και οι αυριανές σχετικές με το θέμα δράσεις στην Επαρχία της Λάρνακας, αναβάλλονται.  

Διαβάστε επίσης:

 ΠτΔ για Ζέτα: Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία

 Έκτακτη αεροδιακομιδή στην Αθήνα για Ζ. Αιμιλιανίδου μετά από πρόβλημα υγείας

 

πηγή
Category