«Ντου» από Κριστιάνο στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι... αλεξίσφαιρος»!

21/11/2022 14:25
«Ντου» από Κριστιάνο στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι... αλεξίσφαιρος»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε απροειδοποίητα στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας για να πει μερικά... λογάκια στους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο σταρ της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, ο οποίος δεν ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει, θέλησε να ζητήσει από τους δημοσιογράφους να πάψουν να... ενοχλούν τους συμπαίκτες του κάνοντάς τους συνέχεια ερωτήσεις που αφορούν τον ίδιο.

Έτσι, εμφανίστηκε... απρόσκλητος στη συνέντευξη Τύπου και, μεταξύ άλλων, είπε:

«Το τάιμινγκ είναι πάντα τάιμινγκ. Από την πλευρά σας είναι εύκολο να δείτε πως μπορούμε να διαλέξουμε το τάιμινγκ. Κάποιες φορές γράφετε αλήθειες, κάποιες φορές γράφετε ψέματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τι πιστεύουν άλλοι. Μιλάω όταν θέλω. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι, σε τι πιστεύω. Είμαι αλεξίσφαιρος, με σιδερένια πανοπλία».

Ο Ρονάλντο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο περιστατικό με τον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος φάνηκε να μην θέλει να τον χαιρετίσει κατά την πρώτη συγκέντρωση των Πορτογάλων πριν από την αναχώρηση για το Κατάρ.

«Με τον Μπρούνο Φερνάντες παίζαμε, δεν έγινε κάτι. Άργησε να έρθει, είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο του και του είπα "με το πλοίο ήρθες;". Αυτό ήταν».

 

πηγή