Καταλά: «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα μας στηρίξει ο κόσμος»

22/01/2022 13:10
Καταλά: «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα μας στηρίξει ο κόσμος»
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, μίλησε σε διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση την ερχόμενη Δευτέρα.
 
Όλες οι δηλώσεις του:
 
«Ένα ντέρμπι σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι. Επανέρχονται παίκτες και όπως πάντα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε έτσι να κερδίσουμε».
 
«Είμαι απογοητευμένος από αυτή την ερώτηση. Δεν το αντιλαμβάνομαι. Μετά από δύο ισοπαλίες δεν έχουμε χάσει τίποτα, ούτε τη νοοτροπία νικητή. Είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Έχουμε πίστη. Μπορώ να πω ότι και τα ΜΜΕ και γενικότερα η ατμόσφαιρα κινούνται περισσότερο με τα αποτελέσματα. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε, υπάρχουν καλοί αντίπαλοι αλλά είμαι σίγουρος ότι με την Ανόρθωση θα δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε».
 
«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις απειλές από τον αντίπαλο, να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα και να έχουμε κατοχή. Όσο το δυνατό περισσότερο να έχουμε την ταυτότητα μας και να κρατάμε την μπάλα στην κατοχή μας».
 
«Τη Δευτέρα οι περισσότεροι από όσους νόσησαν θα είναι έτοιμοι. Τους περιμένουμε και αυτό ελπίζουμε».
 
«Πάντα γίνονται λάθη, αλλά στα τελευταία δύο ματς δεχθήκαμε γκολ από αυτά. Αφορά την συγκέντρωση και πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα. Είπα ξανά πως είναι καλύτερο να βγαίνει η μπάλα εκτός γηπέδου παρά να κάνουμε λάθη. Θα επανέλθει η άμυνα στα γνωστά της επίπεδα και να αμύνεται πιο σωστά».
 
«Δεν έχω αμφιβολία ότι θα μας στηρίξει ο κόσμος. Οι παίκτες θέλουν το τρίποντο και αυτό είναι που έχουν κατά νου. Το πως θα μπορέσουν να τα καταφέρουν. Είναι σημαντικοί για όλους μας οι τρεις βαθμοί. Να υποστηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν πάντα. Με 12ο παίκτη τον κόσμο μπορούμε να τα καταφέρουμε».
 
«Ο Τρισκόφσκι είχε ένα πρόβλημα στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ για το πρωτάθλημα. Έχει προπονηθεί κανονικά σήμερα, και πνευματικά είναι έτοιμος. Δείχνει με αυτό τον χαρακτήρα τη διάθεση του να βοηθήσει. Η σημασία είναι σημαντική, ξέρουμε τι σημαίνει ένα ματς με την Ανόρθωση. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθούμε σε καλή θέση».
 
«Ήταν ένα παιχνίδι που έτσι περιμέναμε την ΠΑΕΕΚ, να περιμένει δηλαδή το λάθος μας και μας τιμώρησε. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο επιθετικοί στην άμυνα. Είναι κλειδί η άμυνα. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό και από τη Δευτέρα μπορούμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα ματς».
 
«Είμαστε ανταγωνιστικοί από την 1η μέρα της σεζόν. Θα πρέπει να είμαστε πιο θετικοί. Μια ισοπαλία δεν είναι το τέλος του κόσμου. Να λάβουμε υπόψη την γενικότερη εικόνα. Έχουμε όλοι φιλοδοξίες. Να συνεχίσουμε με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Όταν έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δουλέψουμε και να το διορθώσουμε. Δεν συμφωνώ με τον αρνητισμό μετά από ένα κακό αποτέλεσμα».
 
«Εμπιστεύομαι και είμαι έτοιμος να πεθάνω για τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου».
 
«Ο Ροσάλες θα απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική του. Ζητήσαμε να μείνει να παίξει τη Δευτέρα και να φύγει μετά, όμως δεν κατέστη εφικτό. Έτσι θα τον στερηθούμε για κάποια ματς και θα επανέλθει μετά ακόμη καλύτερος».
πηγή