Το τραγικό τέλος του Μπρόνσον που μεταφέρθηκε από τη Λεμεσό στο ΗΒ (pics)

24/11/2022 15:50
Το τραγικό τέλος του Μπρόνσον που μεταφέρθηκε από τη Λεμεσό στο ΗΒ (pics)

Τραγικό τέλος είχε η ιστορία ενός αδέσποτου σκύλου που μεταφέρθηκε από την Λεμεσό στην Ουαλία. 

Ο Μπρόνσον, ένας σκύλος που αρχικά βρισκόταν στη Λεμεσό, εντοπίστηκε νεκρός σε ένα χαντάκι, δύο ημέρες αφότου το έσκασε από την ιδιοκτήτρια του κατά τη διάρκεια επίδειξης πυροτεχνημάτων. Σύμφωνα με τη Liverpoolecho, η ιδιοκτήτρια του, Maxine Williams, υποστηρίζει ότι τα πυροτεχνήματα πρέπει να περιοριστούν για να σωθούν άλλοι σκύλοι που αντιμετωπίζουν παρόμοια φοβία. 

Maxine spoiled Bronson

Η Maxine συγκινημένη αναφέρει: «ήταν τα πάντα για μένα. Έζησε σαν βασιλιάς αλλά ήταν καλός και ευγενικός. Οι άνθρωποι που τον γνώρισαν πάντα έλεγαν πόσο ξεχωριστός είναι».

Ο Μπρόνσον είχε εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους σε δρόμο στη Λεμεσό. Διασώθηκε από μια φιλοζωική οργάνωση και δόθηκε τελικά στη Maxine. Γρήγορα οι δύο έγιναν αχώριστοι. Μάλιστα, όταν ο σύζυγός της Maxine μετακόμισε μαζί της, της έκανε παράπονο ότι νοιαζόταν περισσότερο για τον σκύλο της. Στο παράπονό του απάντησε ότι «είχε δίκαιο».

Κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς που γινόταν επίδειξη πυροτεχνημάτων η Maxine πήγε στο σπίτι αλλά δεν βρήκε πουθενά τον Μπρόνσον. Ο σκύλος εξαιτίας της φοβίας που είχε με τα πυροτεχνήματα, το έσκασε από το σπίτι τους και έτρεξε μακριά.

Maxine rescued Bronson from Cyprus

Παρά τις προσπάθειες της, δεν κατόρθωσε να τον εντοπίσει. Δύο ημέρες μετά βρήκαν τον Μπρόνσον νεκρό σε ένα χαντάκι πέντε μίλια μακριά από το σπίτι του. Απ' ότι φαίνεται ότι είχε κτυπηθεί από ένα όχημα.

Διαβάστε επίσης: «Πόσο θάνατο μπορούν άραγε να σκορπίσουν δύο κιλά δηλητηριασμένων δολωμάτων;»

 

πηγή
Category