Πυρ ομαδόν κατά Θεμιστοκλέους για τους «τρεις μαύρους στην Ατταλίδου»

26/05/2023 13:45
Πυρ ομαδόν κατά Θεμιστοκλέους για τους «τρεις μαύρους στην Ατταλίδου»

Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσίευση του βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους σχετικά με την ανάρτηση της βουλευτή Αλεξάνδρας Ατταλίδου για τη ψήφιση της πρότασης νόμου για ποινικοποίηση των «θεραπειών μεταστροφής».

Συγκεκριμένα η κα. Ατταλίδου έγραψε στο Twitter «Τα καταφέραμε! Ακόμη λιθαράκι στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τόπο μας. Τέρμα στα βασανιστήρια κατά των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Τέρμα πια στη ρητορική μίσους στη μισαλλοδοξία και την στοχοποίηση».

Διαβάστε ακόμη: Ψηφίστηκε η πρόταση νόμου για ποινικοποίηση των «θεραπειών μεταστροφής»

Σε νέα της ανάρτηση της η κ.Ατταλίδου επεσήμανε ότι «ως Κοινοβούλιο στείλαμε ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα.  Εκθεμελιώνουμε το μίσος και τη βία και κρατούμε ότι υγιές απέμεινε σ’ αυτόν τον τόπο: την αποδοχή, την αλληλεγγύη, την αγάπη. Μπράβο στον Γιώργο Κουκουμά».

Ο κ. Θεμιστοκλέους αναφερόμενος προς την κα. Ατταλίδου έγραψε στο Facebook «Μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφτασαν ποτέ!». Η εν λόγω απάντηση του κ.Θεμιστοκλέους συνοδεύεται από παλαιότερη ανάρτηση θέματος όπου η κ.Ατταλίδου είχε καταγγείλει δημόσια απειλές που δεχόταν για ζητήματα μεταναστευτικού.  

Την αλληλεγγύη του προς την κ. Ατταλίδου εξέφρασε στο Twitter ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. «Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους είναι γνωστός για τις μισαλλόδοξες του απόψεις. Η νέα επίθεση όμως στην Αλεξάνδρα Ατταλίδου ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας. Ως εδώ! Η ανοχή είναι συνενοχή».

 

 

Τα προσβλητικά σχόλια του κ. Θεμιστοκλέους σχολίασε και η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Σε ανάρτηση της στο Twitter έγραψε «Ο Α.Θεμιστοκλεους δεν έχει θέση στην επιτροπή θεσμών ! Διαβρώνεται πλήρως το κύρος του κοινοβουλίου με ανήθικα σχόλια στα οποία προβαίνει δημοσίως! Η Αννίτα Δημητρίου  οφείλει να επιληφθεί άμεσα  του θέματος! Τη συμπαράσταση μου στην Αλεξάνδρα Ατταλίδου».

 

πηγή
Category