ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση μητέρας εναντίον μαθητή – Τι λέει στο ΣΙΓΜΑ ο πατέρας

23/09/2022 21:05
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση μητέρας εναντίον μαθητή – Τι λέει στο ΣΙΓΜΑ ο πατέρας

Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό βίας με θύμα μαθητή Λυκείου καταγράφηκε χθες το μεσημέρι στη Λεμεσό.


Σε βίντεο του Lemesos Press, μητέρα μαθήτριας φέρεται να κτυπά στο πρόσωπο μαθητή, έξω από φούρνο. Αφορμή όπως υποστηρίζει η οικογένειά της προσβλητικές αναφορές, εκφοβισμός και αισχρά μηνύματα στους τοίχους του σχολείου με αποδέκτη την μαθήτρια.    

Ο μαθητής που δέχθηκε την επίθεση και ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία επικοινώνησε με το ΣΙΓΜΑ. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο ίδιος δεν ενόχλησε την μαθήτρια και δεν έγραψε κάτι στον τοίχο.   

Το ΣΙΓΜΑ επικοινώνησε και με τον πατέρα της μαθήτριας, του οποίου η σύζυγος επιτέθηκε και κτύπησε τον μαθητή.

Διαβάστε επίσης: Λεμεσός: Μητέρα επιτέθηκε σε μαθήτριες-Καθηγητής άρπαξε από το λαιμό μαθητή

Ο ίδιος υποστήριξε ότι τις τελευταίες ημέρες η κόρη του δέχεται ένα ανελέητο πόλεμο, προσβλητικές συμπεριφορές και ύβρεις ενώ λαμβάνει και μηνύματα εκφοβισμού.    

Ο πατέρας της μαθήτριας εκφράζει και το έντονο παράπονό του για την αδιαφορία, όπως τη χαρακτηρίζει, που επέδειξαν οι υπεύθυνοι του σχολείου και του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας, παρά τις κατ' επανάληψη προσπάθειες του να τους κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ότι το παιδί του δέχεται εκφοβισμό.  

Η Αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της γραπτή καταγγελία από τον μαθητή ενώ και η οικογένειά της μαθήτριας, σύμφωνα με τον πατέρα θα προχωρήσει σε καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία.    

πηγή
Category