Αναστάτωση σε αποφοίτηση λόγω μαλλιών - Γονείς έβρισαν Δ/ντη-Κλήθηκε Αστυνομία

29/06/2022 13:25
Αναστάτωση σε αποφοίτηση λόγω μαλλιών - Γονείς έβρισαν Δ/ντη-Κλήθηκε Αστυνομία

Αναστάτωση προκλήθηκε σε Γυμνάσιο της Λάρνακας μετά την απόφαση του Διευθυντή του σχολείου να μην δώσει απολυτήρια σε αριθμό μαθητών.

Η απόφαση του εν λόγω Διευθυντή λήφθηκε καθώς οι μαθητές δεν είχαν το ενδεδειγμένο παρουσιαστικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Διευθυντής ενημέρωσε του γονείς και τους μαθητές για την απόφασή του με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση από τους γονείς των μαθητών, ενώ σε κάποια στιγμή ζευγάρι γονέων φέρεται να εξύβρισαν και να απείλησε τον Διευθυντή. 

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σχολείο, καθώς ο Διευθυντής είχε εκφράσει ανησυχίες για τη ζωή του.

Οι Αστυνομικοί συνόδευσαν τον Διευθυντή στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προβεί σε καταγγελία κατά των δύο γονέων.

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες του SigmaLive από την ΟΕΛΜΕΚ, αναφέρουν ότι ο Διευθυντής έδωσε τα απολυτήρια των μαθητών στο τέλος της γιορτής ενώ ο λόγος που προκλήθηκε η αναστάτωση ήταν η μη ευπρεπής εμφάνιση αριθμού μαθητών.

Ειδικότερα οι τελειόφοιτοι φέρονται να είχαν περίεργα κουρέματα και βαμμένα μαλλιά. Η ένταση σύμφωνα με τις ίδιες πηγές προκλήθηκε όταν πατέρας μαθητή ο οποίος δεν ήταν εμπλεκόμενος στο συμβάν άρχισε να βρίζει τον μαθητή με αποτέλεσμα να παρέμβουν ιδιώτες φύλακες που ήταν στον χώρο για να επαναφέρουν την τάξη και την ηρεμία.  

πηγή
Category