Πρόβλημα με το «Στέλιος Κυριακίδης»!

29/06/2022 13:15
Πρόβλημα με το «Στέλιος Κυριακίδης»!

Απρόσμενη εξέλιξη έχει προκύψει με το "Στέλιος Κυριακίδης". Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, υπάρχει θέμα με το ταρτάν του γηπέδου, το οποίο επιβάλλεται να αλλάξει άμεσα για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Οι εργασίες χρειάζονται τουλάχιστον 10 μήνες κι έτσι Πάφος και Ακρίτας θα πρέπει να βρουν αλλού έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

«Υπάρχει στο προϋπολογισμό του ΚΟΑ ένα ποσό 410 χιλιάδες ευρώ για την επιδιόρθωση του ταρτάν στο Στέλιος Κυριακίδης για να το επιδιορθώσουμε. Αν δεν κάνουμε αυτές τις διαδικασίες το 2022 και δεν το επιδιορθώσουμε αυτά τα λεφτά θα χαθούν. Ναι μεν εξετάζουμε αυτή την πολύ καλή πρόταση, αλλά την ίδια ώρα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι οι αθλητές της Πάφου δεν θα έχουν ένα άθλιο χώρο για να προπονούνται όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Μέσα στον άλλο μήνα θα πρέπει να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα. Έχουμε ειδοποίηση την Πάφο ότι θα διακοπεί η χρήση του Στέλιου Κυριακίδης κατά τη διάρκεια των εργασιών. Χθες τα υπόγραψα τα πιστοποιητικά, δώσαμε την έγκριση μας στην Πάφο και στον Ακρίτα, για χρήση του Στέλιου Κυριακίδης μέχρι την έναρξη των εργασιών».
 
Για την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι εργασίες: «Θα αρχίσουν εντός του 2022, λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα λεφτά. Μπορεί να είναι Οκτώβριο για παράδειγμα και θα πάρει οκτώ μήνες. Έχουμε ειδοποιήσει την Πάφο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μας έχουν ξεκαθαρίσει οι αρμόδιοι υπεύθυνοι να γίνονται αγώνες ενώ γίνονται τα έργα. Έτσι παν αυτά τα πράγματα με το δημόσιο χρήμα».
 
Για το που θα αγωνίζεται η Πάφος και ο Ακρίτας αυτό το διάστημα: «Λογικά στην Πάφο έχουν κάνει τις σκέψεις τους και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους».
πηγή