«Δίκαιο το αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολος ο επαναληπτικός»

17/02/2023 09:20
«Δίκαιο το αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολος ο επαναληπτικός»
Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ντνίπρο.
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον κόσμο. Είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Ψάξαμε το γκολ από την αρχή. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ δύσκολος ο επαναληπτικός. Νομίζω το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ξέραμε η μία την άλλη. Σκοράραμε από ένα στημένο. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον επαναληπτικό να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τώρα μπροστά μας. Είναι η μία νίκη πολύ καλή νίκη για την Κύπρο. Βλέπουμε την ΑΕΛ, θα είναι ένα δύσκολο ματς»
 
«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους ποδοσφαιριστές, προτιμώ να μιλούν οι πράξεις τους. Παίξαμε σκληρά και συγκεντρωμένα σήμερα, η συνολική μας εικόνα ήταν πολύ καλή. Πήραμε ρίσκο στο παιχνίδι μας. Ο Νίκολιτς έτρεξε και είχε δύο φάσεις. Ο Γιάκολις ανσταλτικά ήταν πολύ καλός, περιμένω πιο πολλά όταν κρατά μπάλα γιατί ξέρω ότι μπορεί. Γενικά όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος».
 
Για την κατάσταση των Άλτμαν και Γκιούρτσο:
 
«Για την Κυριακή στο παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι σίγουρα εκτός. Όσον αφορά το εκτός παιχνίδι στη Σλοβακία δεν ξέρω ακόμα γιατί είναι και ο Γκρόμοφ εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Είναι δύσκολο να προλάβουν το παιχνίδι, είναι σημαντικό να έχουμε τουλάχιστον τον ένα από τους δύο. Δεν μπορούν να παίζουν συνέχεια οι ίδιοι ποδοσφαιριστές. Θα το δούμε στις επόμενες μέρες».
πηγή
Category